咩料啊,自從出左RX5系..........

咩料啊,自從出左RX5系一段時間冇留意行情,今日想睇下D 顯卡咩價位,點解好似全部貴晒??
RX 470 4G 二手仲貴過當日480 8G 都有,奇怪......我其實係想搵D 1050 TI,好彩唔係貴好多~

全世界挖礦 炒起晒D卡

回覆 1# maxyeung

我一年前買左張1070 ARMOR 3100 E+仲升左TIM

扢礦??? 好似沉左幾年,而家又興番入卡扢野,唔會掛,BIT COIN 唔係已死嗎?

不過響格劍網睇下,N卡真係不升反趺,A卡就貴得有點不知所謂........

早期挖礦好多發大財啦 !

扢礦??? 好似沉左幾年,而家又興番入卡扢野,唔會掛,BIT COIN 唔係已死嗎?

不過響格劍網睇下,N卡真係不 ...
maxyeung 發表於 2017-7-7 13:17

2手賣RX480都有賺

依家用緊R7 260X等礦難

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android

2手賣RX480都有賺  

依家用緊R7 260X等礦難

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - Android ...
astrial 發表於 2017-7-7 13:23

用緊內顯,等礦難。

早期挖礦好多發大財啦 !
Daysuky190 發表於 2017-7-7 13:18

唔會發大財

當年好大機會見到升 50% 就放咗啦,根本唔會知升到咁高

當年 10000 粒 Bitcoin 只夠買 一盒 Pizza,而家 1粒 講緊過千美金。如果當年有意外昏迷番兩年,先有可能忍到手唔會中間放咗,咁一醒就即刻變成千萬(美金)富翁

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

Display card 價格可升可跌