[開箱] 宜家礦難來左,啲咭會唔會平返?

會唔會多左好多礦咭出來.

回覆 1# fireeye

你敢用咩? 礦卡操到老化哂, 分分鐘代理唔保

低位升咗30%
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

正常呀,大陸唔得,其他地方用得,低位入貨

礦卡是有不少,不過由平街價一成到貴過街價,有興趣嗎?

想用虛擬幣走資嘅,這個月係最後機會。

對挖 ETH 來說,下一個 DIFFICULTY BOMB 會在 9/22 出現,難度會上 3000T,AVG BLOCK TIME 會由現在 25S 升到 30S。

RX 系列海鮮價:

• ASUS華碩 EXPEDITION OC Edition RX570 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡 (DI-AX570F4)        HK$ 1950
  • ASUS華碩 RX580 DUAL OC Edition 8GB GDDR5 雙風扇顯示卡 (DI-AX580E8)        HK$ 2550       
  • GIGABYTE 技嘉 RX580 AORUS 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡 (GV-RX580AORUS-4GD)        HK$ 2300       
  • GIGABYTE 技嘉 RX580 GAMING OC Edition 8GB GDDR5 雙風扇顯示卡 (GV-RX580GAMING-8GD)        HK$ 2400       
  • GIGABYTE技嘉 RX570 GAMING OC Edition 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡(GV-RX570GAMING-4GD)        HK$ 2000
  • MSI 微星 RX570 ARMOR OC Edition 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡 (DI-RX570A4)        HK$ 1900       
  • MSI 微星 RX570 GAMING X OC Edition 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡        HK$ 2020       
  • MSI 微星 RX580 ARMOR OC Edition 4GB GDDR5 雙風扇顯示卡(DI-RX580A4)        HK$ 2030
  • MSI 微星 RX580 ARMOR OC Edition 8GB GDDR5 雙風扇顯示卡        HK$ 2450
  • MSI 微星 RX580 GAMING X OC Edition 8GB GDDR5 雙風扇顯示卡        HK$ 2600
  • Sapphire藍寶石 RX570 NITRO+ OC Edition 4GB GDDR5 SA-DCA-RX570 NITRO+ 4GD5 雙風扇顯示卡        HK$ 2050       
  • Sapphire藍寶石 RX580 NITRO+ Special Edition OC Edition 8GB GDDR5SA-DCA-RX580 NITRO+8G-LTE 雙風扇顯示卡        HK$ 2650
  • Sapphire藍寶石 RX580 NITRO+ OC Edition 4GB GDDR5 SA-DCA-RX580 NITRO+ 4GD5 雙風扇顯示卡        HK$ 2100       
  • Sapphire藍寶石 RX580 NITRO+ OC Edition 8GB GDDR5 SA-DCA-RX580 NITRO+ 8GD5 雙風扇顯示卡        HK$ 2550

正常呀,大陸唔得,其他地方用得,低位入貨
Pppk 發表於 2017-9-16 13:39

大陸檯面唔得咪轉檯底囉
大陸夠話棺猿唔准貪污啦
你信咩?

無左大陸那舊瘋狂資金入市,
個虛擬市將變潭死水,
不死又不活,
唔上又唔落

無左大陸那舊瘋狂資金入市,
個虛擬市將變潭死水,
不死又不活,
唔上又唔落 ...
YES_MAN 發表於 2017-9-16 21:06

比特幣我記得有51%係內地人持有

暫時冇話完全禁止持有,唔准個人交易,亦無禁止挖礦。挖咗黎香港換再攞返入去,應該冇問題。只係對炒賣嘅人有影響。

比特幣我記得有51%係內地人持有
s84292 發表於 2017-9-16 21:07

無交易平台可以點玩,
去外國平台資金點流出流入?
咪得個揸字,
炒唔到