全新1070賣$23XX扺唔扺?

ichill 1070 X3
賣家話代理換翻黎,有保至2020年,估計代理換應該唔會係翻修卡掛

睇人品系列

現在全街都賣緊1070 d人趕住放貨
$2300呢個價唔係抵 只係可接受
現在放卡果d人仲心急過買卡的人 唔急用就寧願等

回覆  yohoman0000

咁你又太誇張 邊有十分鐘咁短
johnlawi 發表於 2018-10-17 21:36

我睇SD落到單既人咁講咋

do you think they will deliver the card to those who successfully bought at HK$2300?
2698 發表於 2018-10-17 21:09

真係唔知, 只係見到外國落到單既人話已經扣左錢, 相信唔係連落幾十張既人, 森林應該唔會cut單掛

回覆 20# yohoman0000

咁你又太誇張 邊有十分鐘咁短

$389.99 了
Enzo612 發表於 2018-10-17 20:59

機會已過,BF之前應該仲有機會

呢個賣左10分鐘就冇貨,大部分人相信係森林工讀生mark 錯價

via HKEPC Reader for Android ...
yohoman0000 發表於 2018-10-17 14:25

do you think they will deliver the card to those who successfully bought at HK$2300?

EVGA GTX 1070 FTW DT GAMING賣$289.99
m92fshing 發表於 2018-10-16 22:00

$389.99 了

EVGA 1070TI 最近先賣完 2300
johnlawi 發表於 2018-10-17 12:38

呢個賣左10分鐘就冇貨,大部分人相信係森林工讀生mark 錯價

via HKEPC Reader for Android