[開箱] SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition 開箱

話說那些年果粒7870K琴晚從見光明,今日就帶張A卡翻屋企

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

宜家入有d唔扺

宜家入有d唔扺
aesopv46051 發表於 2018-10-27 18:21

無計,A記而家完全唔爭氣,處於一直被打狀態,即使佢而家勁減都幫唔到咩手

買左幾錢? 我其實都有小小想買, 但礦難我估佢會平好多. 所以唔買住

回覆 4# AMDEX

$2399

回覆  AMDEX

$2399
qnrvhos 發表於 2018-10-27 22:27

好 Q 貴......
1900 買到 584 NITRO,
多 4G ram 真係值 $500?

無計,A記而家完全唔爭氣,處於一直被打狀態,即使佢而家勁減都幫唔到咩手 ...
darkbear 發表於 2018-10-27 21:25

可惜礦工太夸張,最高位vega64炒到兩張1080嘅價(嗰陣未出1080ti),講用料嘅話vega 用hbm2,其實甚至貴過遲出1080ti 嘅ddr5x,不過冇計amd同nvidia比差太多

via HKEPC Reader for Android

可惜礦工太夸張,最高位vega64炒到兩張1080嘅價(嗰陣未出1080ti),講用料嘅話vega 用hbm2,其實甚至貴過 ...
aesopv46051 發表於 2018-10-27 22:47

除非佢下張『真』新片係一鳴驚人(無論效能同價錢),否則都是被打居多

回覆 6# kwunlik

重點系隻隻牌子都系多$500呢!

好 Q 貴......
1900 買到 584 NITRO,
多 4G ram 真係值 $500?
kwunlik 發表於 2018-10-27 22:37

同道理,N記2080同2080TI晶片一樣,差3G RAM,但差多一張卡價錢...