回覆  PPYUPP

真心Felton 呢間代理有保同無差唔遠,以前試過去到無冇貨要我等左幾個月,影印單又話唔保, ...
amdvintel 發表於 2018-12-30 04:04

如果felton都係用燒機/3D Mark試,我應該有得換,auto setting燒5分鐘已經黑mon,分數又咁低

我有張sapphire卡,一年壞兩次,保養期內佢地都係直接寄RMA,話唔會check...

新卡咁快壞,個名都臭晒

我冇暗影,不過個情況應該同你差不多,張display card體質唔係咁好
上個月先啱啱砌好部機,最先未DL game,只 ...
hcs86 發表於 2018-12-30 17:38

590根本就係將Polaris谷到盡,個能耗比仲冇Vega56控制得好
仲有18.12.2同18.12.3都係年度大更新=bug多有排fix,要試就試再早一個版本嘅driver

間間代理都咁垃圾....

間間代理都咁垃圾....
bobocar 發表於 8-1-2019 04:40 AM

之不過呢度有幾位高人 講到你唔買本地行貨就好有問題好蝕底咁

pang1987 發表於 2019-1-8 12:27 PM

兩睇啦 如果差2 300都可以買港行 始終顯卡都算高危野 而且而加D行保都唔只一年

平得多咪買水

一買番來就已經係18.2.2, 見有問題就再UP上18.2.3, 再有問題都係以為張卡有事, 冇諗會係DRIVER 問題
總之就賴野...
回覆 34# moonless

pang1987 發表於 2019-1-8 12:27

樓主果case,如果唔係買港行保養仲麻煩喎。

當然你話evga就唔同講法,可惜唔出A卡。

via HKEPC Reader for Android

樓主果case,如果唔係買港行保養仲麻煩喎。

當然你話evga就唔同講法,可惜唔出A卡。

via HKEPC Reader  ...
chris_kai_kai 發表於 9-1-2019 10:59 AM

買得水貨 梗係買有得RMA嘅牌子啦
遇到呢啲情況就寄去RMA囉
有幾麻煩喎
若然連顯卡呢啲都買無得RMA的水貨,咁就叫做笨