久違的顯卡基測,主角係INNO3D RTX 2080 TWIN X2

你地可以睇番我對上一次的GAME基測分享已係N年前的GTX 780 SLI
今次因為張GTX 1070瓜左,所以上星期就買左INNO3D RTX 2080
題外話: 早知我遲幾日先買啦!!!最近有人話2080 Ti最平只係7XXX咋!!!我呢張$6099!!!!我X,陰公囉....

Well.....請大家自己去Youtube睇下啦~

我個頻道名係"SAC371AI"
所以請你地睇片前先睇清楚係唔係我上傳的~去片!!

SAC371AI

P.S 我手頭上大把GAME,不過大多數係未裝,所以未來會慢慢上傳,依家你地有得睇的係我SSD裡面已裝左的GAME

最近我入左VR,2060系入門卡,后悔唔買2080.....

最近我入左VR,2060系入門卡,后悔唔買2080.....
will001 發表於 2019-3-31 02:35 AM

快D甩左佢啦,仲留低做咩??
去2手區放左佢~~~

SE報5490,師兄係邊到買6099

師兄你首先要換mon 呀仲行 1080P ?

will001 發表於 2019-3-31 02:35

2060 lag ??

SE報5490,師兄係邊到買6099
osimpooh 發表於 2019-3-31 09:55 AM

我碌卡丫,計埋手續費嘛

師兄你首先要換mon 呀仲行 1080P ?
sam1989 發表於 2019-3-31 11:19 AM

解像度越大,對卡的要求又高,咁我咪冇得全部畫質開Ultra?
都係留響1080P好了

早兩個禮拜EVGA官網入左張2080 Ti Black $7600 3 Games 重未計信用卡回贈

早兩個禮拜EVGA官網入左張2080 Ti Black $7600 3 Games 重未計信用卡回贈
cloveky 發表於 2019-3-31 09:03 PM

唉...鬼叫我張1070瓜左,如果唔係可以考慮買Ti架