2019仲有香港人會去豐x,百老x買野
佢地靠呃大陸人搵食
又貴又無售後服務都可能做到周街都係香 ...
ckh0602 發表於 2019-4-21 00:52

全因為係豐澤買,先可以避免比代理屈死
我上到去,代理無法證明有無漏光,.因為佢地唔會關燈去檢查
都唔願意去黑暗地方去檢查, 無黑布,檢查唔到WO
要我留係到檢查2星期 再比結果我 維修另計WO

我馬上打去豐澤,由於豐澤有7天定唔記得14天 退貨
所以我用E個去同豐澤講,最多退貨
豐澤願意回收部漏光機, 唔洗我等代理,
再送回一部全新機比我,如果再出事可以再換
我收貨之後,佢仲有打電話比我問有無事
我OK可以接受,之後就完事啦

全因為係豐澤買,先可以避免比代理屈死
我上到去,代理無法證明有無漏光,.因為佢地唔會關燈去檢查
都 ...
hkmand001 發表於 2019-4-21 02:46

“佢叫我上去代理檢查,證明有無漏光
一上去就比人屈人為”

好少少既公司第一次都係會同你直接換唔洗你舉證
去到第二次/以上先會要你上代理

一上去就比人屈人為”

好少少既公司第一次都係會同你直接換唔洗你舉 ...
ckh0602 發表於 2019-4-21 05:05

OK啦 3500$都無就有一部 8250U 仲可以要求D咩好服務喔

一上去就比人屈人為”

好少少既公司第一次都係會同你直接換唔洗你舉 ...
ckh0602 發表於 2019-4-21 05:05

而家多數都要你先同代理確認係有問題非人為先會換
員工冇受過訓練
萬一check錯 人為當故障 咪蝕錢

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

OK啦 3500$都無就有一部 8250U 仲可以要求D咩好服務喔
hkmand001 發表於 2019-4-21 05:30

師兄.唔好咁諗,我地就係咁助就左今時今日既服務態度.
你又唔係無理取鬧.

要買六合彩

回覆 36# 劍翼

好波
又花左畫面Hang
但Reboot 又未死得~

陰公豬,師兄真係好光⋯

咁都中,,師兄係咪8字唔夾

回覆  劍翼

好波
又花左畫面Hang
但Reboot 又未死得~