[開箱] 遲來的開箱

多謝 SPORT CHING 個LIST~
AMD Ryzen 7 3700X
Gigabyte X570 Aorus Elite DDR4 AM4 ATX M/B
Adata XPG Spectrix D60G RGB DDR4-3200MHz 2x8GB 16GB Kit
Asus Rog-Strix RX5700XT O8G-gaming 8GB GDDR6  
Adata XPG SX8200 Pro 1TB M.2 2280 NVMe 1.3 SSD
Corsair RM750 750W 80Plus Gold Fully Modular
Huntkey MVP Apollo ATX Case  $「淘宝價」

左CHECK右CHECK下~終於完了~ =  =!!!
PS: TAOBAO 個直立支架千期唔好買~ 3D MARK 個TIME SPY 分跑完得返2XXX分~死死氣地拆左之後終於跑回93XX分 =  =!!
另外張5700都唔係好熱者~冇開冷氣下都係 40度 個CASE 得6把風扇 ONLY,咩都冇裝~仲係開左佢個OC MODE ,燒機15-20分鐘後都係90度到
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

迪士尼樂園

1. [quote][/quote]
複製代碼
多謝 SPORT CHING 個LIST~
AMD Ryzen 7 3700X
Gigabyte X570 Aorus Elite DDR4 AM4 ATX M/B
Adata  ...
kenji503 發表於 2019-9-26 15:27

迪士尼樂園
Pppk 發表於 2019-9-26 15:33

進風位係咪淨係得底部

進風位係咪淨係得底部
4400 發表於 2019-9-26 15:51

其實我都冇考慮到D風向~下面果把~我係後期叫師傅改落去的~(因為下面太黑擺左D玩具都見唔到~)所以求期叫左師傅抽左把擺落去~平時粒U同卡D溫度都係38-40度左近

其實我都冇考慮到D風向~下面果把~我係後期叫師傅改落去的~(因為下面太黑擺左D玩具都見唔到~)所以求期叫左 ...
kenji503 發表於 2019-9-26 16:04

我依家好驚用密封型既機箱
之前初初換新機
我個機箱係前3後1咁去抽風
頂部係無出風位
前面板得左右兩邊DD位係入風位
點知原來長時間都係得個轉字
個機箱外邊都感覺到D熱力
之後焗住唔用前面板算
即刻凍返哂

我依家好驚用密封型既機箱
之前初初換新機
我個機箱係前3後1咁去抽風
頂部係無出風位
前面板得左右兩邊DD ...
4400 發表於 2019-9-26 16:37

我頂部仲有2把風扇囉~除左燒機會feel到D熱氣外,平時打機,用電腦果時極小feel到

我頂部仲有2把風扇囉~除左燒機會feel到D熱氣外,平時打機,用電腦果時極小feel到 ...
kenji503 發表於 2019-9-26 16:57

燒左43分鐘機溫度都係85,86..不過下面好多熱氣~

8x咁高危你就停咗佢啦