[操作疑難] SAPPhiRE PULSE RX570 4gb 好定570 8GB?

小弟張HIS 7850 而家花左屏 安全模式下先入到桌面,如果普通咁入 過左個WINDOW LOGO就直接黑屏 入吾到桌面.
請問SAPPhiRE PULSE Radeon RX570 4GD5 ($1099) SAPPhiRE Nitro+ RX570 8GB($1399) 哩兩張邊張最化算
6成時間用黎睇YOUTUBE 其他時間就MPC-HC黎睇1080P電影 同LOL 間中都會打下OVERWATCH,暗黑破壞神III
小弟轉頭就9沖出去買
如果買SAPPhiRE Nitro+ RX570 8GB 要8+6PIN 睇下小弟部PC夠吾夠火數推
小弟PC:
CPU :  I5-2500K
MB :    H61M-E
RAM : 16GB               
PSU :  GS600
MON: LG24吋 1080P
SSD HDD各一隻

回覆  gaparhinn
我上星期4登記左 但仲未有通知
306236873 發表於 2019-10-29 21:51

我果時買570 8gb 都係有3揀2  先買   扣返2隻game既價 張卡先抵

回覆 42# gaparhinn
我上星期4登記左 但仲未有通知

宜家a卡仲有無送game? 計埋d game先抵買

8GB 啦

回覆 35# AMDEX
this?
人仔1399
https://item.jd.com/100001800296.html

甩風扇咁勁
131213 發表於 2019-10-22 17:02

我就未去到甩出黎咁誇張
但我果隻右邊風扇壞之前
係成隻右邊風扇突左出黎咁轉, 之後嘈到飛天, 勁大吱吱聲

礦唔礦卡我唔知
反正5舊收返黎用正正常常仲有單有兩年保
5舊水邊要求得咁多, 三月到依家都用左大半年
頭 ...
4400 發表於 2019-10-22 16:57

甩風扇咁勁

我用緊RX570 ASUS ROG 4GB
冇風扇勁嘈or甩風扇既問題
  係打機過55度先轉,正常1300轉,唔嘈...
你個張好可 ...
131213 發表於 2019-10-22 15:56

礦唔礦卡我唔知
反正5舊收返黎用正正常常仲有單有兩年保
5舊水邊要求得咁多, 三月到依家都用左大半年
頭三四個月用完全無事, 係呢個幾兩個月先出現呢個問題
其實我睇過係唔記得大陸定台灣用家都有呢個甩風扇問題
所以我先問下睇下有冇人有相同問題

有冇用緊RX570 ASUS ROG 4GB既兄弟
有風扇勁嘈or甩風扇既問題
我果張3月果陣 五舊收返黎, 保養去2021年3 ...
4400 發表於 2019-10-22 15:36

我用緊RX570 ASUS ROG 4GB
冇風扇勁嘈or甩風扇既問題
  係打機過55度先轉,正常1300轉,唔嘈...
你個張好可能係礦卡
同埋剪4K片輸出都幾快