回覆 30# 306236873
更正 係420蚊先岩

真係百貨應百客, 全新570 呢個價仲有人買
AMDEX 發表於 2019-10-22 10:34

我張RX570係2019年7月出產...
我張RX570 ASUS ROG 4GB 全新$1199抵玩
2017年個時仲要賣2千幾,自己夠就得

有冇用緊RX570 ASUS ROG 4GB既兄弟
有風扇勁嘈or甩風扇既問題
我果張3月果陣 五舊收返黎, 保養去2021年3月
依家右邊風扇已經完全陣亡, 轉都唔識轉
未陣亡嘈到喊, 右邊風扇轉到好似就黎甩出黎咁制....

回覆 31# 306236873

二隻GAME 都啱玩都OK, 你呢個情況, 又唔想用N卡的話

回覆 32# 131213

570 都可以話勁過N卡的1650
聽講京東D 590 8GB 好平, 但我找不到...

有冇用緊RX570 ASUS ROG 4GB既兄弟
有風扇勁嘈or甩風扇既問題
我果張3月果陣 五舊收返黎, 保養去2021年3 ...
4400 發表於 2019-10-22 15:36

我用緊RX570 ASUS ROG 4GB
冇風扇勁嘈or甩風扇既問題
  係打機過55度先轉,正常1300轉,唔嘈...
你個張好可能係礦卡
同埋剪4K片輸出都幾快

我用緊RX570 ASUS ROG 4GB
冇風扇勁嘈or甩風扇既問題
  係打機過55度先轉,正常1300轉,唔嘈...
你個張好可 ...
131213 發表於 2019-10-22 15:56

礦唔礦卡我唔知
反正5舊收返黎用正正常常仲有單有兩年保
5舊水邊要求得咁多, 三月到依家都用左大半年
頭三四個月用完全無事, 係呢個幾兩個月先出現呢個問題
其實我睇過係唔記得大陸定台灣用家都有呢個甩風扇問題
所以我先問下睇下有冇人有相同問題

礦唔礦卡我唔知
反正5舊收返黎用正正常常仲有單有兩年保
5舊水邊要求得咁多, 三月到依家都用左大半年
頭 ...
4400 發表於 2019-10-22 16:57

甩風扇咁勁

甩風扇咁勁
131213 發表於 2019-10-22 17:02

我就未去到甩出黎咁誇張
但我果隻右邊風扇壞之前
係成隻右邊風扇突左出黎咁轉, 之後嘈到飛天, 勁大吱吱聲

回覆 35# AMDEX
this?
人仔1399
https://item.jd.com/100001800296.html