[操作疑難] 1660s 打機問題

請教各位!小弟想買msi1660s 6gb打LO L英雄聯盟請問夠用嗎?

請教各位!小弟想買msi1660s 6gb打LO L英雄聯盟請問夠用嗎?
ckc1 發表於 2020-9-2 00:16

淨係打英雄聯盟?咁買張1650s都夠
或者本身cpu有內顯都應該夠

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# laisy1294

收到 唔該晒!

諗住買張好啲應付到日後啲Game。

應付到日後啲Game。<-等1-2個月買 3070

你係咪淨係打LOL冇其他先?
如果係就無謂哂錢買1660 Super啦
LOL全高 1650(免電) 都已經夠做
不過經過琴晚買顯卡真係可以睇定D先
反正你預得筆直 2千蚊 出黎買1660 Super
張呢2千蚊物盡其用, 應該好快可以收返張更高效能既卡返黎
睇黎好快好多師兄都會拋售d 1系2系卡出黎
依家無謂高位接貨丫

你係咪淨係打LOL冇其他先?
如果係就無謂哂錢買1660 Super啦
LOL全高 1650(免電) 都已經夠做
不過經過琴晚買 ...
4400 發表於 2020-9-2 10:40

入左3070後, 會放張1660S, 希望到時放到1K 啦

應付到日後啲Game。
rockie577 發表於 2020-9-2 10:30

3070 貴一倍有凸喎 仲誇張過比多少少上一級

入左3070後, 會放張1660S, 希望到時放到1K 啦
rockie577 發表於 2020-9-2 11:16

1K應該實得啦
你見依家幾多人連1060 6G都放成千一二
但又吹佢唔漲, 又真係好鬼多人接貨

回復 8 #4400

但新1650/s 好似差唔多價bor

回復 4400

但新1650/s 好似差唔多價bor

JLO 發表於 2020-9-2 17:02

其實都係架,  兩者價錢差距又細返
早排我見連1650 SUPER都加到上$13XX以上, 變相唔抵玩
但岩岩見你講完我再睇睇, 見最平七彩虹$12XX頭已經有張
以抵玩黎講又真係1650SUPER抵過1650 兩者差距真係得返$100倒
但如果以依家淨係打LOL, 第時再買過張黎講
比我揀. 我自己會揀張1650 D6算, 始終再換卡第時求甩手
某d 1650 D6有免電都可以話係一種賣點xd: