新旦 msi trio 3080 賣6k 免運直送 (已out of stock)

Check this out on @Newegg: MSI GeForce RTX 3080 DirectX 12 RTX 3080 GAMING X TRIO 10G 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 HDCP Ready Video Card

https://www.newegg.com/global/hk ... tem=N82E16814137597
out of stock as of 11:50 16-SEP

每人限一張
可惜係msi, 繼續等evga

(P.S. 轉返去US新旦都係未開賣, 港區新旦偷步 )
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我想起當年睇幽遊白書有一段劇情講到
仙水打開魔界人間界缺口,飛影藏馬道:
先湧出來的多是D級以下低等妖怪,
高級妖怪會睇定啲,等低等妖怪先去送

唔知聽日黃金賣幾多呢????

唔知聽日黃金賣幾多呢????
nec338 發表於 2020-9-16 11:07 AM

收倒風,7千尾至8千中

wait evga....

慢咗步, 頭先add到以為大把貨

via HKEPC Reader for S20 + K20 pro 至尊版

OUT OF STOCK.

收倒風,7千尾至8千中
Kennn 發表於 16/9/2020 11:14

香港人真係好有錢.
8千中 其實係正價貴左50%.
美國usd700 香港可以賣usd1050

香港人真係好有錢.
8千中 其實係正價貴左50%.
美國usd700 香港可以賣usd1050  ...
akiro 發表於 2020-9-16 11:50

商家角度:你班死仔串我20系顯卡賣唔出蝕錢,依家賣鬼啲30系咪賺返!

轉返美區發現佢會有預計收貨時間揀快運就18號收貨, 慢就22號
其他3080 無提幾時收貨
我估應該未賣晒, 但可能見有人落左單發現錯誤提早上架所以收返埋