今次3系有邊幾張係卡皇

而家3系卡D卡皇好似未出,索泰今期比人踩到唔值,但出左AMP EX既板本會唔會好D,大家點睇

回覆 1# strikewinghk

聽講zotac今次cut cost 好犀利,起碼3080係咁。 我都打算由zotac 轉去其他牌子。

回覆  strikewinghk

聽講zotac今次cut cost 好犀利,起碼3080係咁。 我都打算由zotac 轉去其他牌子 ...
Archvictoros 發表於 2020-9-26 18:23

你選邊張?
訂唔到Asus, 所以訂了Giga...

回覆 2# Archvictoros
我自己就係用緊ZOTAC 2080TI AMP EX,見呢張咁超得,但今期真係好差,睇佢今期張AMP EX好唔好,問定其他卡皇

回覆 3# ymlau0602

等緊Asxx giga3080都係用恐怖電容。  我等Asxx 3090。  落左訂金,聽聞11月第二水貨。

回覆  ymlau0602

等紧Asxx giga3080都系用恐怖电容。
Archvictoros 发表于 2020-9-26 18:33

預左行1710, 除非穩超到2000,差幾%算啦,想早d買到
A牌個個都想要,好难買,你加油

evga 3090kingpin for sure

回覆 7# andyngo

米王,重要水貨

evga 3090kingpin,睇左佢D資料真係好強

evga 3090kingpin for sure
andyngo 發表於 2020-9-26 18:38

唔等ASUS ROG Matrix?