日日講3080 3090,大家心水係邊張先?

新卡差唔多出左一個月,日日都話呢度有嗰度有。

唔換卡的就唔使講啦

我自己雖然是A卡派,可以睇返我之前嘅上水post,但是見到2077個RTX又心郁郁。

如果要塞到ITX 唔係大廠上水就是公板上水。
或者大鳥牌居然夠膽死出個渦輪風扇兩槽卡。
唔使問阿媽都知一定嘈過直升機起飛。

我自己有啲瘋狂小小嘅想法就係砌返部大機,兩張顯示卡都上水,一個360水排。。。
反正補FM同打機都唔會一齊上。

大家心水邊張先。

題外話,見到LTT3090 SLI上面卡食下面卡死氣,CPU不上水就食2重廢氣了XDDD

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

新卡差唔多出左一個月,日日都話呢度有嗰度有。

唔換卡的就唔使講啦

我自己雖然是A卡派,可以睇返我之前 ...
cct241292 發表於 2020-10-16 19:24

當然,中間要加抽風,一上水張卡難賣,兩張卡又熱又嘈,問題不少

回覆 2# pkric

對,玩得水就有要求,有要求的又好少(唔係無)買二手。
但是,上過水,安靜過,又細部過,好難回頭。

Itx唔好想,公版張3090都大張左

上水 evga 首選

回覆 4# Pppk

除非住好北/南,否則風冷應該好難唔起飛。
香港那些房仔,玩一陣就升 5-6度。。。

ITX 3090+ 3950X
https://www.youtube.com/watch?v=96rmIYG1fp4

上下式ITX應該重得,A4漢堡包應該死。

重有個XBOX 箱都得,但。。熱。
https://www.youtube.com/watch?v=-jppzfO6I6M

好快打柴

冇所謂
邊張冇炒價就買邊張

好快打柴
Pppk 發表於 2020-10-16 19:41

牛定卡?XD
有錢有空間邊個想玩細機????
樓貴呀嘛

回覆 8# newson01

我唔想等到2022先玩2077喎。。。

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

牛定卡?XD
有錢有空間邊個想玩細機????
樓貴呀嘛

回覆  newson01

我唔想等到2022先玩2077喎。。。
...
cct241292 發表於 2020-10-16 19:50

炒樓咩