[開箱] Gigabyte 3080 GAMING OC

影個盒算了, 太累

上機圖 (加了支撐架)

RGB效果

機箱系Corsair 4000D Airlow, 原本用itx case, 但頂唔順太熱換左大箱
之前用 10600K OC 4.8Ghz+ Z490I UNIFY 跑 TIME SPY 156XX分

呢個系換左5600X + X570既跑分

5600X OC 4.7Ghz
Giga X570 Pro wifi
3080 OC Core: 1930Mhz RAM: 20.3 Gbps

除左超core外, 超ram可以多2-3%
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

師兄可唔可以影下機箱正面..係3X 12CM?

幾靚仔。

師兄唔加返個支架,唔怕 堕 嗎?

ITX板?細到唔見左塊板搞到我loading左成分鐘

師兄唔加返個支架,唔怕 堕 嗎?
looking4pc 發表於 2020-11-14 08:23

想買cooler master elv8 rgb 缺貨中

回覆 6# ymlau0602

我係黃金問過晒,無一間有,最後淘咗

師兄可唔可以影下機箱正面..係3X 12CM?
樹下乘涼 發表於 2020-11-14 04:29

3隻A12X25前面抽入, 1隻後面抽出, 1隻 A12X15上面抽出

呢個箱系好箱, 唔貴, 散熱好, 又有filter, 唯一要彈既系
機頂唔可以拆, 搞到機頂D野好難裝好多

回覆  ymlau0602

我係黃金問過晒,無一間有,最後淘咗
Kawsdrawing 發表於 2020-11-14 13:25

問埋代理都系要等一段時間, 直接淘了

3隻A12X25前面抽入, 1隻後面抽出, 1隻 A12X15上面抽出

呢個箱系好箱, 唔貴, 散熱好, 又有filter, 唯一要 ...
ymlau0602 發表於 2020-11-14 16:34

我想望下有冇得夾硬塞3X14落去