多户口係肥花機制問題,佢唔可以出太多post,你要開多幾個户口咁,無特別原因~

但係肥花有多人開幾十個戶口都係同一個人,epc都有呢D人

10600k我買粒U又唔一定要買塊板先放得出,我係特登買返嚟玩,咁的確10600k唔係咁得,玩完就放都好正常

我係會用的,唔係你想個D

交易廣場版規

13.貨品價錢乃賣家個人決定
evan11 發表於 2020-11-22 19:44

正好Ching講,價格自由,D金都有升跌,你理得我賣幾錢先,D人想買就買

你買股票係唔係平買入,高放出,根本上係好正常,你係唔係唔正常?
係双赢,人哋都算係平買咗,只係有人搞是非而已

Fringe同mosguy都唔第一次玩嘢,只係其他ching唔知姐,重要fringe同第二個ching只係差一個字,想搞亂你,D咁下三流嘅嘢

人哋精神有問題,我有乜法子

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

佢哋嘅共通點

低分會員,但係註冊很久,正常會員唔會咁,重咁多說話~

就係剛滿100分可以去交易區搞事
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其他ching係交易區都係做同樣嘅事我唔評論,但係呢個係明顯地針對我以來,所以我其實好被動,自己都有測試過,多圖多片先放比人,有好多人放嘢只係得文字,乜都無,所以我係做足功夫先放上嚟~

我覺得放幾錢都冇問題喎
自由巿場黎
又冇攞槍指住你迫你買
岩價你咪買,唔岩價你咪上一頁

我張用左三年半既過保giga aorus 1080ti放肥花都放到2k3
估佢唔到

但有幾個pm都係內地電話號碼whatsapp 聯絡
上面咁易免檢疫任上任落?

最後放左俾本地用家。
至少佢交易紀錄唔似收賣佬。

好多人都係太空卡号,好多時連交易紀錄都無,新賬戶又多~
根本係開個新号係好簡單

果二個(唔知係唔係分身)又失蹤,陰陰濕濕咁走嚟指你乜指你物,其實根本有心搞我,根本上呢啲嘢我換過賬戶得(廢事理),多鬼餘,成日搞D小動作~

帖完結無人賣,轉頭唔洗幾個鐘我已經賣咗,搞咁多嘢其實好無謂

你話唔賣得就唔會咁多人問價

買硬,好抵

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)