今日買顯卡仲要唔要食骨?

如題

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

落黃金好難唔食

落黃金好難唔食
風吹草動 發表於 2021-5-19 13:43

唉,仲諗住買張6700XT玩下

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆 3# l0001

越黎越貴,唔知搞邊科。用過張6700xt玩days gone,4k全高49至65fps到,唔睇FPS indicator都唔覺窒。我張6700xt海鮮舫賣7980。

回覆  l0001

越黎越貴,唔知搞邊科。用過張6700xt玩days gone,4k全高49至65fps到,唔睇FPS indicato ...
evan11 發表於 2021-5-19 14:26

依家的二手顯卡都跌晒價,諗住新卡有運行

回覆 5# l0001

我睇到2手國內跌少少之後又升返。香港2手我見17000 tuf 3080都有人食,照我記得之前我應該未見過過20000既2手3080

其實我都想啲卡跌,因為我都想買返3080,6700xt可以放4000我都頂到。

回覆  l0001

越黎越貴,唔知搞邊科。用過張6700xt玩days gone,4k全高49至65fps到,唔睇FPS indicato ...
evan11 發表於 2021-5-19 14:26

我都4K先

有60~70
我本身有Ps4版,pc解像度同Fps提升咗畫面體驗正好多

Ps4 fps不足會玩到暈...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都4K先

有60~70
我本身有Ps4版,pc解像度同Fps提升咗畫面體驗正好多

Ps4 fps不足會玩到暈... ...
Pppk 發表於 2021-5-19 15:25

ps4 version so lag

回覆  l0001

我睇到2手國內跌少少之後又升返。香港2手我見17000 tuf 3080都有人食,照我記得之前我 ...
evan11 發表於 2021-5-19 15:12

6700XT甘差咩? Intel 定 AMD ,如AMD 有冇開Smart access memory?

就嚟唔洗食…應該