[純分享]見到Cen仔網店賣Asus TUF 3080 TI

無無聊聊去Cen仔個網店行下啦
啊點知去到Asus專區 頭一欄 就見到張 (現已消失)
ASUS TUF 3080TI O12G
標價:$9399
心諗我呢D 買親邊隻股就跌邊隻 賣左就即刻升既黑仔王
唔通好運終于要降臨到我身上!? 仲要同 3080 價差唔多(SRP)
會唔會係Cen仔良心大發現呢!?
於是9沖 一波即刻放入購物車啦 FPS比錢。
開心截圖 去 Cen仔 Wsap到
之後換來既係9秒9 cancel單
原因:缺貨
訂都唔俾訂(正常既我估計個價錢應該標錯?)

事後思考左下.......如果呢d係FB垃圾廣告 我應該已經中伏
同埋嚴格黎講........ 我買既時間未過NDA
不過我估主要都系因爲個價唔岩

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

應該打少左個1字

回覆 2# inpad1111

我估都係
如果佢好似其他公司咁標錯價照硬食就正

本地兩間大o野,都係老點 。前幾日有貨,但就吾報價。昨天就叫自己call價。call到HK16K都無反應。放棄。今年都係主力PS5+60”TV算。等12月再睇睇。

回覆  inpad1111

我估都係
如果佢好似其他公司咁標錯價照硬食就正 ...
mp7 發表於 3-6-2021 18:27

如果係fortress標錯就有機既

本地兩間大o野,都係老點 。前幾日有貨,但就吾報價。昨天就叫自己call價。call到HK16K都無反應。放棄 ...
m_m 發表於 2021-6-3 18:42

16K上肥花收張冇鎖既3080等礦工幫你搶Ti再換
不過而家唔知有冇LHR卡扮冇鎖賣,個盒有機會唔寫

回覆 5# kenken33

這些機會果然不是我的

16K上肥花收張冇鎖既3080等礦工幫你搶Ti再換
不過而家唔知有冇LHR卡扮冇鎖賣,個盒有機會唔寫 ...
Wanderer 發表於 2021-6-3 18:57

師兄好o野同一想法,其實有諗過,不過真係驚有鍋氣。

師兄好o野同一想法,其實有諗過,不過真係驚有鍋氣。
m_m 發表於 2021-6-3 19:07

A shop即場試,行貨有保有單都ok既
最緊要確定冇鎖

岩岩睇台灣個價12000hkd