【勿忘】官方建議零售價

官方建議價(美元=港幣<1:7.8>)

Nvidia
3060         329=2567
3060TI      399=3113
3070         499=3893
3070TI      599=4673
3080         699=5453
3080TI      1199=9353
3090         1499=11693

Amd
6600XT
6700XT     479=3737
6800         579=4517
6800XT     649=5063
6900XT     999=7793

非公版+500~2000

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

官方建議價(美元=港幣<1:7.8>)

Nvidia
3060         329=2567
3060TI      399=3113
3070         49 ...
yls 發表於 2021-6-7 11:39

係喎!!! 6900xt 999 ja wor , 俾3000series搞亂左 以為一皮都係平

係喎!!! 6900xt 999 ja wor , 俾3000series搞亂左 以為一皮都係平
benny8888 發表於 2021-6-7 13:35

咁唔係啵
非公加2叉賣1皮都算係正常價啵
不過性價比最高係正常價既6800XT同3080抵好多之嘛

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

唔買,電腦都唔開

唔買 留比代理自己挖礦

如果之後平過官方建議零售價, 會唔會貼返錢比間鋪頭?

大把電器街價都平過官方建議零售價, 你地貼返錢未?

平左就得, 貴左就唔得, 世界點運作都接受唔到?

雙重標準, 不知所謂, 唔好行資本主義, 行共產制啦

回覆 7# gn01119056

建議零售價係官方公布的,
高價同代理入貨係你地選擇,
賣15000是你們選擇的,
D客冇需要幫你地埋單
如果AMAZON突然大量現貨,賣9XXX你地咪囉晒黎自己挖礦囉!

學咩人講共產?你睇左馬克思主義未?
共產主義要比錢買野嫁咩?國家配給家麻!
香港係咪中國一部份?
你咁講係咪要推翩中國有特色的共產主義?

價值觀嘅問題,最好乜都唔買
3070ti賣 $7800好睇D,好似7字頭冇咁貴

好多廠自己加價
出面炒價再加上去