呢種線既DVD Writer, 知唔知邊度有得賣?

DVD錄影機入面既
而家部DVD錄影機, 按power掣竟然同我eject同load tray

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 roadwarrior 於 2009-1-2 02:36 發表
Low Grade DVD recorder?
you may better take it back for service within warranty

樓主應該過左保先咁問

除左原廠, 都好難搵到...不過原廠可能貴過買新

呢個其餘有冇可能就係一個微型的IDE插頭?

樓主不如影埋DVD Writer 果邊的相睇睇。

1手好難搵,2手就唔知

原帖由 peterma 於 2009-1-2 15:25 發表
呢個其餘有冇可能就係一個微型的IDE插頭?
http://www.hkepc.com/forum/attac ... 84&noupdate=yes

樓主不如影埋DVD Writer 果邊的相睇睇。

ZIF DVD吧..
你去找nb用的dvd可能可以整到...

原帖由 roadwarrior 於 2009-1-2 02:36 發表
Low Grade DVD recorder?
you may better take it back for service within warranty

塊板上面有個 Logo 應該係 LG。

原帖由 MKRCK 於 2009-1-2 09:22 發表

樓主應該過左保先咁問

除左原廠, 都好難搵到...不過原廠可能貴過買新

呢部野當時買入@$2550

原帖由 roadwarrior 於 2009-1-6 01:20 發表

my friend's 80GB Low Grade dvd recorder stopped playing and recording about only 3 months
i paid over $7,000 for a Phxlxps dvd recorder and it did the same thing to me 6 months later

Because is [Phxlxps]