今日起床.個500G死左...

今日起床開機..LOLOLOLO...500G死左,,,好似比人插甘,定一定..未試過玩死HD..5年前個80都未壞..,今日用左半年500G死..SEAGATE..500G  32MB  真是好唔 明,,,哎,入邊D野有無可能拿得返師兄們
?  個HD重轉,,就是認唔 出來..如果拿上去聯強搞要幾耐時間呢?會唔會馬上換?2008年9月買....?

真陰公...同我隻Seagate 1T 死法一樣...
你隻500G 係咪7200.11 定係ES2 呀想問?

係咪又係BIOS唔認既BUG?

pm A君 問下......
硬碟資料回復
- 一般數據恢復
- 無塵室開盤數據恢復
- Raid 硬盤數據恢復
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

原帖由 eros 於 2009-3-29 15:39 發表
今日起床開機..LOLOLOLO...500G死左,,,好似比人插甘,定一定..未試過玩死HD..5年前個80都未壞..,今日用左半年500G死..SEAGATE..500G  32MB  真是好唔 明,,,哎,入邊D野有無可 ...

試下上官網睇下係咪有得UP 個FW聯强好快嘅10至20分鐘有貨就換新

我自己都試過起床開機唔認,不過有特殊線自己救番

原帖由 gl5900as 於 2009-3-29 16:15 發表
我自己都試過起床開機唔認,不過有特殊線自己救番

點球啊師兄 ...???個HD唔 是問題.,,主要是D資料 ....

原帖由 gl5900as 於 2009-3-29 15:44 發表
係咪又係BIOS唔認既BUG?

開機要LO好耐,,,之後認唔 出...繼續開機.,,,,然後死機...定住...折出來就開機正常..

原帖由 eros 於 2009-3-29 16:23 發表

點球啊師兄 ...???個HD唔 是問題.,,主要是D資料 ....

有條同HD溝通既特殊線,你黎得南區都可以同你免費睇下