集體罷買VST代理產品!!

之前買左隻VST代理既外置硬碟壞左, D資料無晒已經一肚火

去到仲要受佢地氣! 明明買機單未過保養, 同我講話係跟佢地電腦紀錄,
之後都肯整, 不過講到佢地大恩大惠咁, 依家我黎乞你架?

話整完打電話通知我, 等左成個月都無覆...
最尾都要自己打上去問, 打親過去電話一定無人聽...

留言等覆最快都第二日, 打返過黎講左六隻字就CUT我線,
"偉仕, 硬碟拎得!"

維修中心果兩條友, 去咁多次都口黑面黑, 一句似人講既野都無!
整左咩唔講, 就咁將個硬碟放係櫃台, 放張單係度...完全唔知佢想點!
唔想做就辭職啦...

換隻"翻新"野黎, 仲要再話我本身舊果隻harddisk無保養, 所以呢隻"翻新"既都無...
咁我返到去試, 隻"翻新"貨有問題咁點呀? 咩叉都答"無", "唔知", "唔得"......
點知隻"翻新"野之前死咩? 依家都唔知用唔用好...一陣我d資料又無晒...

咁多位, 真係要廣傳VST既服務有幾"好"!!
免得再有人中招!!

回復 2# patman

我根本就唔知咩代理...
亦都無諗過會平d........

去jumbo買, 佢拎咩俾我就要咩啦...

去到仲要受佢地氣! 明明買機單未過保養, 同我講話 ...
kenneth414 發表於 2010-10-21 04:39 PM

有冇得去消委會投拆佢???

WD外置HD好似淨系得VST代理.....

有冇得去消委會投拆佢???
Ponya 發表於 2010-10-21 16:50

我都想知...

WD外置HD好似淨系得VST代理.....
lubbersteven 發表於 2010-10-21 16:51

小弟見識少...只係聽人講WD 幾好...所以先買...

去到仲要受佢地氣! 明明買機單未過保養, 同我講話 ...
kenneth414 發表於 2010-10-21 04:39 PM

其實所有買野都係跟單做保養. 點會跟佢電腦記錄做保養. 佢呢點已經講吾通. 如果件貨一路都買吾出, 响鋪頭到擺在成年. 吾通你叫消費者白蝕一年保用, 根本講吾通.

又如果佢真係跟佢電腦資料, 你過咗保用期, 邊度會有公司仲肯同你免費整. 根本就係個邊的職員問題? 佢地真係要反醒反醒. 一係樓主聯同其它苦主寫信去佢地個CEO到投拆佢地. 睇吓佢地做吾做野.

雖然我未領教過VST野, 但聽D師兄講得多, 已罷買佢D產品好耐,無謂煩

其實所有買野都係跟單做保養. 點會跟佢電腦記錄做保養. 佢呢點已經講吾通. 如果件貨一路都買吾出, 响鋪 ...
Ponya 發表於 2010-10-21 16:57

我SEND左EMAIL去佢地總公司投訴啦

覆返黎既, 咪又係講埋D廢話, 會改善囉...

其實VST既問題, 我係呢度search都search到唔少啦

邊會改?