[死硬碟分享]WD WD10EADS-00M2B0 1TB Green VST代理 已換良品

[死硬碟分享]WD WD10EADS-00M2B0 500G Green  1TB Green VST代理 (粒左都有保!)  已換良品

硬碟型號:WD WD10EADS-00M2B0
硬碟序號:WMAV50035877
生產日期:08 MAY 2009

用途:同事私人用硬碟
症狀:無法入Windows,BIOS Show Disk Error
購買月份:2009年
死亡月份:不確定
壽命:不確定
資料流失:全部流失

已換良品(留意有Recertified字樣):

VST維修單:

其實原本隻硬碟俾我同事整「粒」左
我都打定輸數冇保,特別係VST呢間野

但結果竟然有保,算係咁
PS:可能我真係上得去幾密,又一次放低幾隻死硬碟,可能咁先會幫我做RMA....
希望VST可以唔好成日難為D街客啦

PS2:此硬碟更換過程已拍成短片,有需要時會上載至Youtube
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

PS2:此硬碟更換過程已拍成短片,有需要時會上載至Youtube
kmb3av188 發表於 2010-11-13 01:55

何為有需要時..貨你都換左了

[死硬碟分享]WD WD10EADS-00M2B0 500G Green  1TB Green VST代理 (粒左都有保!)  已換良品

硬碟型號:WD WD10EADS-00M2B0
硬碟序號:WMAV50035877
生產日期:08 MAY 2009

用途:同事私人用硬碟
症狀:無法入Windows,BIOS Show Disk Error
購買月份:2009年
死亡月份:不確定
壽命:不確定
資料流失:全部流失

已換良品(留意有Recertified字樣):

VST維修單:

其實原本隻硬碟俾我同事整「粒」左
我都打定輸數冇保,特別係VST呢間野

但結果竟然有保,算係咁
PS:可能我真係上得去幾密,又一次放低幾隻死硬碟,可能咁先會幫我做RMA....
希望VST可以唔好成日難為D街客啦

kmb3av188 發表於 2010-11-13 01:55

樓主 點解唔 摭埋
張  VST維修單 申請人 個 姓名
新, 舊  硬碟 個 S/N

從相中可看見凹咗邊度嗎?

樓主 點解唔 摭埋
張  VST維修單 申請人 個 姓名
新, 舊  硬碟 個 S/N

j2g4 發表於 2010-11-13 09:52

遮左會俾人話係打手架

recertified.
係返修貨.
肯換都好過冇啦.

遮左會俾人話係打手架
kmb3av188 發表於 2010-11-13 16:21

但係要小心有D人攞個SN 上WD 官網玩野

wgpoon 發表於 2010-11-13 18:45

小心好D

wgpoon 發表於 2010-11-13 18:45

可以點玩?
為咩要玩?
玩完有咩後果?

可以點玩?
為咩要玩?
玩完有咩後果?
kmb3av188 發表於 2010-11-13 18:51

可能會打去WD 話唔見左隻harddisk 呢