[保養相關] 求HDD Smart出現C6方法~~~

宜家隻toshiba 3TB一大堆05,但係死都唔出C6(已經run過chkdsk full scan、fix),未過保都唔知有冇得換
已經24/7 BT咗兩個禮拜,但D 05又冇再加過,但係宜家隻碟I/O好多時仲慢過USB2.0手指
求出現C6方法,等佢早D升天畀我換過隻
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

05 冇得換咩 ?

宜家隻toshiba 3TB一大堆05,但係死都唔出C6(已經run過chkdsk full scan、fix),未過保都唔知有冇得換:fain ...
Kennn 發表於 2017-7-24 23:17

宜家隻toshiba 3TB一大堆05,但係死都唔出C6(已經run過chkdsk full scan、fix),未過保都唔知有冇得換:fain ...

抄完backup直接整死佢上代理換

救定求呀?

救定求呀?
高登阿伯 發表於 2017-7-25 02:00 AM

太累打錯字,已修正

係唔係用CHEAP牛累事?

05低過臨界值就會受理。

05低過臨界值就會受理。
harryytm 發表於 2017-7-26 12:05 AM

Thx,頂唔順,真係要換咗佢

係唔係用CHEAP牛累事?
vsp 發表於 2017-7-25 11:20 PM

部二號機run緊十隻hdds,用cheap牛早就死晒啦
啲 data一早用Snapraid recover咗,習慣會有一隻空碟做spare

去代理試下換唔換先啦