[其他] TOSHIBA DT01ACA300 官方硬碟診斷工具

TOSHIBA DT01ACA300 3TB
搵極都冇官方硬碟診斷工具,其他廠都有剩係東芝冇?

gl5900as 發表於 2019-2-16 20:33

TOSHIBA PC Diagnostic Tool
https://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=4009373

WD個診斷工具都認到TOSHIBA HDD
你可以試試

TOSHIBA PC Diagnostic Tool
kofz 發表於 2019-2-17 11:52 AM

呢個冇鬼用的

gl5900as 發表於 2019-2-16 08:33 PM

東豬係冇既

東豬係冇既
TH30 發表於 2019-2-17 19:58

唔怪得東豬係平,原來平左係軟件錢度冇支持

回覆 6# gl5900as

其實有都無咩用。
SMART Report Fail都係拎去換,所有硬碟無差別。

回覆  gl5900as

其實有都無咩用。
SMART Report Fail都係拎去換,所有硬碟無差別。 ...
hoho1986 發表於 2019-2-18 09:24

過左保換唔到,咁緊係用盡方法整整佢都好過當垃圾放係度,至少可以放一D唔重要既資料

師兄你個 Toshiba 3tb 有咩事?我家有2,3 服役中暫時無事

師兄你個 Toshiba 3tb 有咩事?我家有2,3 服役中暫時無事
dan_dan 發表於 2019-2-18 20:10

有一隻有3個B仔出現,用盡方法清唔到,但唔會蔓延