回覆  zoin0000
我都讚成樓主所講噶觀點,你覺得唔俾人問甘你自己去做版主,列名版規“所有保養問題不得在 ...
lyjhf2006 發表於 2019-3-29 09:00

你連條友錯咩都唔知,如果個問題係未有人提出過,討論係無問題, 但個問題係一星期見好幾次問一樣野

最重要一點你保養係由代理話事,那怕EPC話可以換,但出上到代理無得換,點先你上身先,泥D唔係未發生過

咩叫官方答案, 連呢D做人基本常識都無, 好明顯係樓主和同意佢觀點的人無常識

月經問題個個月都有人問
樓主既問題,呢度答左你可以換,1隻換十隻好冇?係咪可以上去要求要十隻?
有冇得換,都係以人地官方回覆作準,呢度同你講到上天又如何?

回覆  pc1668

upgrade to high-end models ??

升級價錢吸引嗎
pomkon 發表於 2019-3-29 00:36

usually reasonable, check the market price of the existing and going-to-be-upgraded models at computer centers (we should do our homework), then ask the agent for the upgrade cost, then you will know if that's reasonable or not

係唔係全新唔敢包,換過recert貨,WD4000FYYZ, WD4002FYYZ。

usually reasonable, check the market price of the existing and going-to-be-upgraded models at comp ...
pc1668 發表於 2019-3-29 09:25

Will you get full warranty period when u upgrade?

Will you get full warranty period when u upgrade?
pomkon 發表於 2019-3-29 12:21

yes, 5 yrs (enterprise models) starting from your date of upgrade (I've upgraded 2 HDDs)

係唔係全新唔敢包,換過recert貨,WD4000FYYZ, WD4002FYYZ。
hoho1986 發表於 2019-3-29 09:30

WD 換返新貨
T記換全新貨

廣源行代理, 除左遠, 乜都好好
基本上睇下有冇表面傷痕, check 都唔check就同你換

hoho1986 發表於 2019-3-29 09:30

I have received a re-certified WD hdd long ago, it dies in a few months of use.  No more WD thereafter.

各位巴打,唔好意思,無諗過一個小小問題,會引起小風波,而家就去廣源行。遲啲再report

同埋好多謝各位巴打既意見

Thx a lot