[開箱] WD 外置 12tb amazon uk pre order 到貨

https://www.hkepc.com/forum/view ... &highlight=12TB

等左80幾日, WD12TB終於到貨了
兩隻, 由一隻166.66鎊自動減到149.99鎊
另加運費23鎊
信用卡公司最後收$3351

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

另加運費23鎊
信用卡公司最後收$33 ...
Savio 發表於 2019-11-5 15:23

最後都係逃難唔到拆盒命運

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

抵喎

另加運費23鎊

仲要得80幾日先到香港
如果便一半就話等

仲要得80幾日先到香港
如果便一半就話等
raywan 發表於 2019-11-6 00:39

感恩節可能仲平

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

用邊間送貨?
我有三隻等緊ship

用邊間送貨?
我有三隻等緊ship
foggie 發表於 2019-11-6 09:20

i-parcel

另加運費23鎊

我個4隻都收到

埋單$6200

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

師兄想問問森林買外置都係依個三腳插頭?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

我個4隻都收到

埋單$6200

noelhk 發表於 2019-11-6 13:58

唔係最多order 3 隻咩??