買gaming鍵盤一問

小弟想買一款自定義按鍵功能較強嘅鍵盤
希望各位幫幫忙

小弟暫時找到以下幾款好像不錯嘅鍵盤 :
microsoft sidewinder x6
Logitech G15
RAZER Tarantula 狼蛛

希望各位比d意見

就x6 來說,我睇到國內同埋台灣的玩家話佢鍵位衝突嚴重...razer就好似同一時間可以按5/6個制都冇事
g15就唔知喇

咁應該係RAZER最好??

if you want, i can sell you my "Razer Aurantia". its 104 button fully programmable keyboard from razer and is only sold in china. I bought it but didn't really like it haha, so if you want, i can sell it to you for extremely cheap.

呢隻?

仲大隻過 tarantula

原帖由 ustoysoldier 於 2008-12-14 12:07 發表
就x6 來說,我睇到國內同埋台灣的玩家話佢鍵位衝突嚴重...razer就好似同一時間可以按5/6個制都冇事
g15就唔知喇

u sure?

原帖由 dev.f 於 2008-12-14 14:59 發表

u sure?

點解咁問ge?我都係睇到佢地係喎report出來咋

原帖由 ustoysoldier 於 2008-12-14 15:36 發表

點解咁問ge?我都係睇到佢地係喎report出來咋

問清楚 d姐

不過 果隻lycosa就好似會衝突啦

好似話d網友玩"勁樂團"時就會很快很密的按制
快得有時同時按了多個制都有可能
至於rzer的這個,佢中國官網話"游戏按键组合,防按键冲突功能",我未用過,所以唔知實際如何