想搵打機鍵盤同滑鼠...有咩好介紹?? 最好唔好過250..

想搵打機鍵盤同滑鼠...有咩好介紹?? 最好唔好過250..

套裝都冇所謂...

可以的話,..報埋價比我牙..講埋系邊買BO..

最好就..黃金/高登/新界地區..

MICROSOFT Wireless optical desktop 1000
~$260

原帖由 cghncghn 於 2008-12-16 19:47 發表
MICROSOFT Wireless optical desktop 1000
~$260

全套??

系邊買架??
好用??

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 4# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

原帖由 cghncghn 於 2008-12-16 19:47 發表
~$260

人地for 打機 wor...
用wireless?
一黎會有delay, 二黎打打下機冇電, 都唔知點算好......

原帖由 squallelf 於 2008-12-16 22:45 發表

人地for 打機 wor...
用wireless?
一黎會有delay, 二黎打打下機冇電, 都唔知點算好......

其實會唔會用microsoft gameing好D??

知唔知全套要幾錢?? 黃金有冇?

多條線基本上咩問題都無
除非真係有特別須要如果唔係有線真係好好多
LOGITECH G3($168唔知加番未) +DELL 8115($85唔知賣晒未)

原帖由 akiro 於 2008-12-16 23:00 發表
多條線基本上咩問題都無
除非真係有特別須要如果唔係有線真係好好多

咁有線的,打機組合..要幾錢??

add jor photos, i'm actually selling this on the trade forums right now