有冇人可以幫我留意下FT-01?

已經儲夠錢可以買

如果呢幾日有人行SSP見到有得買既話一話我知OK?
如果有貨既即刻仆去買

原帖由 LKNim 於 2008-12-24 11:27 PM 發表
已經儲夠錢可以買

如果呢幾日有人行SSP見到有得買既話一話我知OK?
如果有貨既即刻仆去買

點解唔去惠科買

原帖由 wwwmingleung 於 2008-12-25 00:02 發表

點解唔去惠科買

如果我話我唔知係邊&唔識去
你會唔會笑我

灣仔298頂樓

E-mail : info@pcbulb.com
香港門市部 : 香港灣仔軒尼詩道298號,298電腦特區,3樓342-343室-----超頻專門店
香港門市部電話 : (852) 2572 1969
時間: 13:00-21:00 p.m.

Address:
Shop342-343,3F,298 Computer Zone,298 Hennessy Road,Wan Chai.
Tel: (852)2572 1969

岩岩搵到,有埋地圖,岩哂我呢D路痴

http://www.pcbulb.com/map/index.htm

但係有位壇友話係正都訂$1720
係慧科買係咪跟返個網一樣$1800?
差成八十蚊喎...

你又知唔知正x啲SilverStone同邊個攞貨

原帖由 wwwmingleung 於 25/12/2008 00:18 發表

係唔係... http://www.pcbulb.com/index.php?main_page=contact_us&

等樓主個report

原帖由 wwwmingleung 於 2008-12-25 00:18 發表

我知呀
但係會唔會有差價- -?
如果差八十蚊,我加多廿蚊可以買9CM白幅俾我隻HR-03 GT用啦...

可能有得講價因為我係慧科買TB120都講平o左D.

同埋睇邊度近你啦.