科峯換RAM記

今日去科峯換RAM,入到去一個可愛的妹妹接待 好好人 睇下絛RAM問咗2句就入去試 開頭佢話要4個字至半個鐘到 叫我留電話定係道等 我話等下啦 跟住我坐係到睇下報紙 話口未完剛看了不到3分鐘佢就出嚟話試完 換個新比我 果絛係新包裝啤死嘅 一睇就知係新嘢嚟

好多時唔係代理問題,係間廠既問題

三星硬碟件事的確係三星問題

除左科峰遠左小小之外,其實佢服務質素都叫ok

原帖由 kmb3av188 於 2009-3-20 17:59 發表
好多時唔係代理問題,係間廠既問題

三星硬碟件事的確係三星問題

除左科峰遠左小小之外,其實佢服務質素都叫ok

我睇到個CHING開POST話科峯個時都怕會唔會有問題呢:funk:上到去又好順利呀完全冇問題代理嘅嘢真係要親身上個先知嘅

last time i went to super talent's hk agent in kwun tong was also very good

憶智Adata Ram試都唔駛試. 即換.

原帖由 醬爆田螺 於 2009-3-20 20:14 發表
憶智Adata Ram試都唔駛試. 即換.

換過兩次..看下表面有無人為損壞就換...真快手..不過地點對我黎講無以前灣仔咁就腳了

入到去一個可愛的妹妹接待

請問師兄,

Thanks for the RAM photo.  How about a few pics for the 可愛的妹妹

Thanks for sharing

原帖由 abszero 於 2009-3-20 19:15 發表
last time i went to super talent's hk agent in kwun tong was also very good

last time i went to super talent's hk agent in kwun tong was very bad

原帖由 poontat2000 於 2009-3-20 23:17 發表

換過兩次..看下表面有無人為損壞就換...真快手..不過地點對我黎講無以前灣仔咁就腳了

黃金有代收處