[ 問 ] Aopen S152 ITX case

ching 們覺得Aopen S152 呢個itx case 點?
裝J&W iTX 780G + 3250e
邊隻cpu 散熱器裝得落又唔會太嘈??
有無其怹介紹??
thank

我都係呢個佩搭,機箱我用Aopen S110,散熱用Silver Stone NT07,都幾嘈,而家CPU溫度Keep住響43度左右,夏天都唔知點算好...

原帖由 mini 於 2009-3-29 23:50 發表
我都係呢個佩搭,機箱我用Aopen S110,散熱用Silver Stone NT07,都幾嘈,而家CPU溫度Keep住響43度左右,夏天都唔知點算好...

咩U?????

AMD 3250e

原帖由 mini 於 2009-3-29 23:50 發表

嘈得黎又熱 :funk:
係咪U 熱定係個散熱器問題

no, 百份百機箱問題。我都係用緊同樣config。CPU 25C,北橋都係35C。
不過機箱用Morex T3500

原帖由 donaldlai 於 2009-3-30 23:13 發表
no, 百份百機箱問題。我都係用緊同樣config。CPU 25C,北橋都係35C。
不過機箱用Morex T3500

Morex T3500 係WHERE BUY

原帖由 wkchun 於 2009-4-3 01:33 AM 發表
Morex T3500 係WHERE BUY

代理又有
http://www.xander.com.hk/product/list.php?bid=6
黃金地庫死角斜對面都見到有個陣列爛箱放係好高好高唔覺眼位置。留意 R3 堆箱後面頂頂.... 果堆類似垃圾物體......

我記得有人用過S150
係幾嘈,因為個火牛扇