超高CP值的NZXT Panzerbox...

全鋁製
底板架可抽取
內置120.2冷排孔位
內部全黑化
雙19cm扇(玩正壓差一流 )
比任何高階機箱都細(244 X 455 X 455 mm)

唯一創新既係火牛同擴充槽並排
(優點:慳位,缺點:走線好極有限)

重點係...US$120,即係HK$1000有找
聽講係今個月內會發佈...

想要更多圖/資料請自行上官網查找
http://www.nzxt.com/products/panzerbox

大家點睇
我有D想掉隻FT-01落街

只係想講隻牛咁擺係冇腦
而家D vga咁熱....唔駛幾耐就熱死牛

換卡又要拆牛,又難走線....

內置自家水冷???

我想問..火牛放邊

原帖由 龍仔 於 2009-4-11 23:36 發表
我想問..火牛放邊

卡擴充槽並排

原帖由 Qookei 於 2009-4-11 23:36 發表
只係想講隻牛咁擺係冇腦
而家D vga咁熱....唔駛幾耐就熱死牛

換卡又要拆牛,又難走線....

你睇下塊側板就估到點樣可以避免到你講既問題

換卡洗乜拆牛呀?
抽取式底板架 <--呢樣雖然唔係創新,但係我未玩過所有好有興趣

原帖由 LKNim 於 2009-4-11 23:34 發表
全鋁製
底板架可抽取
內置120.2冷排孔位
內部全黑化
雙19cm扇(玩正壓差一流 )
比任何高階機箱都細(244 X 455 X 455 mm)

唯一創新既係火牛同擴充槽並排
(優點:慳位,缺點:走線好極有限)

重點係...US$120,即 ...

掉落街就唔好,俾我保管住先,唔駛幾耐你會問我拎返

原帖由 Qookei 於 2009-4-11 23:40 發表

掉落街就唔好,俾我保管住先,唔駛幾耐你會問我拎返

俾你保管,$1500抵押,我保證唔會拎返

原帖由 LKNim 於 2009-4-11 23:41 發表

俾你保管,$1500抵押,我保證唔會拎返

唔駛,咁你扔落街la...
我用開lian li...

原帖由 LKNim 於 2009-4-11 23:39 發表

http://www.nzxt.com/image/2/400/
你睇下塊側板就估到點樣可以避免到你講既問題

換卡洗乜拆牛呀?
抽取式底板架  

好多機箱既呢個功能都係廢既
好似你呢個咁
個cpu水冷頭係上縲絲既
咁你唔拆水冷頭,又點抽取式呢?,一拆可能又要拆板....