激改Antec P193 Case => 3m 空氣淨化機

材料antec P193 一隻
3M "Filtrete" ™靜電空氣濾網 (比冷氣用,用剩~)

http://solutions.3m.com.hk/wps/portal/3M/zh_HK/Filtrete_Home/Main/ProductType/

唔係好激咋wo...同埋濾網好快黑哂要換,換又唔多方便...
不過都多謝分享

good !!

我比較好奇係樓主個cpu cooler 頂唔頂 側版個20cm風扇?
因為小弟用u120ex 係頂住左的...

原帖由 cheukhim 於 2009-6-6 16:00 發表
我比較好奇係樓主個cpu cooler 頂唔頂 側版個20cm風扇?
因為小弟用u120ex 係頂住左的...

都有DD頂,,但係都close 到個cover~
120ex 高過我隻1cm~

原帖由 smallmingx 於 2009-6-6 16:16 發表

都有DD頂,,但係都close 到個cover~
120ex 高過我隻1cm~

謝!小弟用120ex係要用暴力先close到個cover..所以最後換cooler 算~怕壓壞cpu

原帖由 smallmingx 於 2009-6-6 14:17 發表
材料antec P193 一隻
3M "Filtrete" ™靜電空氣濾網 (比冷氣用,用剩~)

http://solutions.3m.com.hk/wps/p ... e/Main/ProductType/

唔好怪我潑樓主冷水...
講真...有幾激啊?

加隔塵網/除塵紙係機箱度好普通渣喎
睇標題仲以為係用隻P193 機箱做 空氣淨化機既外殼

原帖由 hkarmy01 於 2009-6-6 18:04 發表

唔好怪我潑樓主冷水...
講真...有幾激啊?

加隔塵網/除塵紙係機箱度好普通渣喎
睇標題仲以為係用隻P193 機箱做 空氣淨化機既外殼

我以為佢將 空氣淨化機果舊負離子釋放器 加落部電腦出風位度

順便黑化功籠麻

我覺得比人昆咗入嚟,
小學生做勞作叫激改 ...