聯強的gigabyte火牛保養問題

如果無單 但有label,咁有冇問題,係唔係跟label保?
thx

聯強應該所有野都係跟label就得, 唔駛單o既
不過你都可以打去問問

Giga火牛唔同底板&顯卡冇貼Label Date code
記得keep單

多謝兩位ching...

係yahoo bid著個GIGABYTE 1200W ODIN GT,但賣家話無單,所以要搞清楚

好像仲有保

原帖由 kevinshih 於 2009-6-7 00:54 發表

係yahoo bid著個GIGABYTE 1200W ODIN GT,但賣家話無單,所以要搞清楚

好似有另一間代理!!
要搞清楚

原帖由 kevinshih 於 2009-6-7 00:29 發表
如果無單 但有label,咁有冇問題,係唔係跟label保?
thx

你要打去聯強問問, 因為有可能唔記得報CODE,  如果未報CODE你要搵返你買果間舖頭, 報番個CODE先開始保

原帖由 chiushing01 於 2009-6-7 19:56 發表

你要打去聯強問問, 因為有可能唔記得報CODE,  如果未報CODE你要搵返你買果間舖頭, 報番個CODE先開始保

嗯,交收時先問問聯強穩陣

原帖由 kevinshih 於 2009-6-7 00:54 發表

咁9成9無保, 唔信你可先叫佢比個bar code你打去customer service問下.........我都買左個850w ODIN GT技嘉, 不過係friend賣比我, 全新未開, 講明未報code, 佢同我講如果壞左上聯強嘈下就得.............攪野, 不過我覺得技嘉牛都唔會咁易壞既, 價靚殺佢

個價唔錯