網椅 [實物] "小" 比較, Ergohuman & Brant

承接前文, http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1226014

上次開post, 好高興好多舊member support小弟

原本開左張票話order多隻全新brant落黎等有興趣既新朋友有得一齊試下. Sorry, 我唔係唔記得call你地架, 只係因為有位朋友急要, 所以先讓左比佢先

呢幾日雖然都幫左幾位朋友拎到(睇到既可以揮下手架 ), 但自己果隻demo未到, 反而人地既parts先收到, 係黑色既背
我果隻將會係藍色, 係日內會到, 令大家久候唔好意思

背到左, 都可以先作小小比較

同場加影全新頭枕2件

PARTS 到, 開箱!

天氣又好, 一定影幾張沙龍先

最重要的比較部份:(brantman returns )

背整體面積, 明顯比ergohuman大!

因為沒ergohuman的分段式活動式腰靠, 所以背部的人體曲線! (圖中因為ergohuman由冷氣房出黎, 所以金屬部份有霞氣 )

實物比較環迴360睇

last, 我想左好耐, 呢個咁曲線閃令令既金屬鴨屎忽, 唔係高工序廠, 應該幾難做得出, 呢間廠既出品質數....

多謝各位收看  (希望唔會比人偷圖當自己架啦)

(副篇-全新頭枕) 背景係mtr

hkepc member友情之客寸

雖然跑左成日全港九新界, 幫得到人地, 當然最開心

支持樓主

原帖由 noforce 於 2009-6-10 16:09 發表
支持樓主

多謝支持!

無相空談無真相, upload相中

好靚.....
冇錢買

黠解咁高個玻璃窗都有條 "la":funk:

原帖由 kix153 於 2009-6-10 17:52 發表
黠解咁高個玻璃窗都有條 "la":funk:

陽台黎

幾時攪得成個睇櫈加睇樓團通知聲喎~~

原帖由 ngotto 於 2009-6-10 17:56 發表

陽台黎

哦..我好驚D樓咁高都有陽台
企出去真係嚇死人:funk: