好鬼得閒吹下 HK RAZER

你地知5知 HK RAZER 代理到底保用包D 乜?

成日講買行貨好. 甘你又知5知壞左個RAZER 代理點答你..哈哈哈

又有故仔聽

原帖由 Inspire 於 2009-6-12 12:32 發表
又有故仔聽

哈哈哈.. 都係吹下水..... 有時5底得咪出下聲. 咪以為買行貨D保用大灑

剛剛咁啱有隻RAZER Habu 壞左, 原來Habu係Microsoft 自己保返, 服務好到不得了, 但唔知係唔係你講個間.

果間野,我之後會買microsoft的算,真係唔掂

原帖由 leunglung 於 2009-6-12 15:40 發表
果間野,我之後會買microsoft的算,真係唔掂

甘你有乜頂住條氣先5買HK行貨先?

原帖由 pang0011 於 2009-6-12 14:37 發表
剛剛咁啱有隻RAZER Habu 壞左, 原來Habu係Microsoft 自己保返, 服務好到不得了, 但唔知係唔係你講個間.

我隻Habu都壞左
但係唔知去邊度整..

原帖由 noforce 於 2009-6-12 16:38 發表

我隻Habu都壞左
但係唔知去邊度整..

問下聯強..

個KEYBOARD 用來打字. MOUSE 就要CLICK. 用耐左神神地. 甘算5算人為整壞??

我今日問過代理. 甘一定係你打字問題先整壞. 保養係5包

原帖由 sv_sti 於 2009-6-12 17:06 發表
個KEYBOARD 用來打字. MOUSE 就要CLICK. 用耐左神神地. 甘算5算人為整壞??

我今日問過代理. 甘一定係你打字問題先整壞. 保養係5包

其實香港間Razer代理係真係Razer授權, 定係自己響國外入貨返黎賣ga?
假如咁都係人為唔保, 我諗都係直接聯絡Razer同時聯絡埋各大報章雜誌.....唯有係咁既啫......