買Razer問題

想請問各位師兄, 小弟想係Razer官網度買野,
但我發現香港區好似冇得訂購, 只有Global先有, 但Global又只送Canada/USA..
咁我可以點做?

Razer官網買對speaker都只係300蚊美金, 但黃金買要3200蚊, 差好遠啊!

唔知...要幾多$$運費呢??

呢隻?

送去HK架bor
amdhorus 發表於 2010-2-26 13:51

送HK? 我見佢地址果度只有United states同canada揀, 應該係邊度set HK?

解決了送貨問題, 原來我冇揀asia pacific....但香港的postal code應該填咩?

另外想問..mako_adapter - Japan 里個係咩黎?

解決了送貨問題, 原來我冇揀asia pacific....但香港的postal code應該填咩?

另外想問..mako_adapter - Jap ...
CaBiZ 發表於 2010-2-26 14:20

以前係冇
所以好多人填000 / 000000 / 852/ 000852

而香港係中國既郵政編號係999077   但係唔用都冇影響...因為一直都唔使用...
電話區碼係 00852

以前係冇
所以好多人填000 / 000000 / 852/ 000852

而香港係中國既郵政編號係999077
電話區碼係 00852 ...
bibilubi 發表於 2010-2-26 14:36

唔該師兄,

想問有冇師兄知Mako adapter - Japan係咩黎?
香港用到嗎?

我有面運費既cupon code, 想要可pm