隻Mouse香0左!請問 RAPOO 係邊間代理?

呢隻 Wireless Laser mouse 3900,$19X ...買唔夠一個月今日就香左!
諗住一向用開MS & Logitech,想話試下第隻牌子跟部notebook用,
用過咁多KB & Mouse從未試過壞,呢個牌子我肯定入黑名單,
最弊係張購買單已經掉左,而家得返個盒、CD、說明書...
有冇人知個代理地址?冇左張單唔知有冇得搞?

代理應該係VIM
http://apaxq.com/products_c.php?nid=50
師兄試下打去問問

之前壞過KB 拎去上換,佢地拎左張單打個印

一個月就玩完......會唔會快左d.........

咁快就壞.......買過隻好過

代理應該係VIM

師兄試下打去問問

之前壞過KB 拎去上換,佢地拎左張單打個印 ...
Allison 發表於 2010-5-1 18:46

THX!...

一個月就玩完......會唔會快左d.........
ways 發表於 2010-5-1 19:15

係快到難以至信 ...

咁快就壞.......買過隻好過
colabear 發表於 2010-5-1 21:47

隻0野成兩舊水喎!一個月就玩完?係咪應該行使下消費者權益呢?

但係喺大陸,RAPOO產品出晒名襟用喎....
點解香港行貨咁易壞....莫非次貨....

rapoo野咁化學嘅

rapoo 真係好差,mouse 個滑輪竟然唔係光學係機構轉盤,用唔夠二個月滑輪就好似車軚,連第一代最平的羅記都係光學轉盤拉

大陸網話耐用,一係大陸d個個易快死 (雙飛燕都無咁差下),一係個個拿住rapoo 比個支槍做槍手。