[特發奇想]如果香港有獨家 Cherry 2 色 3000 , 3494 同中文 keycap

今日係修行期間,do 然唸起
如果香港有獨家 2 成色 3000 series , 3494
又或者有 cherry 原裝中文 keycap , 原裝英文 keycap

唔知會唔會有 ching 有興趣呢 ?

如果香港有獨家 2 成色 3000 series , 3494
又或者有 cherry 原裝中文 keycap  ...
99hk.biz 發表於 2010-10-17 13:03

原裝中文 keycap 是否會有 '倉頡碼'

會, 唔駛2色成, 如果佢有獨家色keycap/keyboard我500(keycap)/1千3(冇nkey)2千(有n-key)以內都可以考慮~

3494 紅軸 二成色 白色 Cover (唔知二成色有無 白色 Keycap 呢)
我諗我會買
不過當然要睇下咩價啦

如果有全新白底黑字二色成形賣返呢個價一定入多套

3494 紅軸 二成色 白色 Cover (唔知二成色有無 白色 Keycap 呢)
我諗我會買
不過當然要睇下咩價啦 ...
Impure 發表於 2010-10-17 13:23

有白色二色成形架, 重好靚添, 有齊曬白色同黑色key的話, 襯起色上來會多好多選擇會易好多.

99 SIR 搵到CHERRY 做客製 KB??

最少要幾多隻???

2成色3000一套黑色白字英文,3494二成色黑底白字連N-key英文都有興趣。

2成色3000一套黑色白字英文,3494二成色黑底白字連N-key英文都有興趣。
M生 發表於 2010-10-17 15:30

呢樣已經有了, 我而家果隻就係買2成色3000一套黑色白字英文~

比較想要好似 KBT Light 嘅沖杯麵 Hotkey