[開箱] 鴨 仔 DK9008G2-B 登 堂 入 室

今 日 兩 點 落 到 ssp 諗 住 買 隻 keyboard , 點 知 魔 鬼 無 開 舖 . . . . . .
不 過 我 唔 心 息 , 捉 我 老 細 去 行 陣 黃 金 睇 下 pmp 食 個 tea 拖 延 一 下 時 間 ,
等 到 四 點 幾 再 去 過 , 終 於 見 到 開 o左 舖 ,
原 本 想 買 9008 中 文 , 不 過 無 貨 , 揀 o左 一 大 輪 , 揀 o左 1008 ,
但 係 臨 科 水 一 刻 , 一 個 急 轉 彎 轉 o左 隻 9008G2 茶 軸 + 黑 同 刻 ABS ~ ( 順 手 測 試 老 細 o既 底 線 , 無 詐 型 即 去 馬 !)

p.s. 另 外 有 隻 香 繽 金 PBT 都 好 靚 ! 都 幾 毒 下 ~

而 家 用 隻 o野 打 字 打 得 好 爽 好 痛 快 , 仲 想 買 多 隻 DK1008 返 公 司 粗 用 添 ~

歡迎加入ducky既大家庭

睇到標題我仲以為係虎年
點知睇下睇下點解係ABS
改返DK9008G2-B啦:curse:

回復 1# Zeya

哈哈哈~~ 本魔鬼出名長氣又有心機慢慢吹水, 我GA底線係好多CHING 都怕怕, 哈哈哈, 就係9:00PM收左工仲要去食飯吹多3個鐘水, 冇12點都5會放人, 甘果時就5知各CHING底線有幾深

不過, 我見你大人係度, 所以想同你快殺, 因怕你大人冇耐性聽甘多我D癈話, 悶親就5好啦

回復 4# 雲一0一

無 乜 留 意 原 來 有 個 B o係 尾 添 ~

回復 3# galaxy_s2

睇 落 最 上 o個 兩 排 keycap 都 o岩 用

遲d公司果隻買[青軸]啦

上次買完kb, 諗住行, 點知魔鬼: "喂, 唔好企, 坐低吹下水先啦", 個陣已經 9點, 可惜約左呀媽食飯

師兄臨門一腳點解轉太?