我想問問有冇平平地類似Noppoo Choc Mini 84 既KEYBOARD買?

因為地方唔夠...但係又無咩錢有冇D平既,個大細類似Noppoo Choc Mini 84 買
姐係LEE類http://h2.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1525212
只係無左  右邊GE數字鍵就可以架啦
三百蚊內   如果套裝連Mouse $500蚊內都無問題 SORRY 愈平愈好
咩牌子都無所謂...唔該所有師兄

係唔係出黃金搵就可以除便都搵到架啦...因為我唔係可以成日都出到去...唔該曬咁多位

300$內,薄膜?

300$內,薄膜?
mthfker 發表於 2011-10-6 20:40

最傳統式就OK架啦....我E+都係用緊D 係邊到都買到幾十蚊GE 鍵盤

最緊要平...同埋係果個大細....唔該樓上果位師兄我更正再要求

84keys多數都係機械軸..睇過羅記同m記d  84keys,都over$300

link中果款係機械軸梨,團購有,但超budget

300$內就應該冇,不過keyboard就日日用,不如索性比多小小對自己好d,買隻plu 87

300$內就應該冇,不過keyboard就日日用,不如索性比多小小對自己好d,買隻plu 87
099 發表於 2011-10-6 21:04

咁大件事...我只係想要差唔多大細都唔得T___________T"
傷心到喊 ....咁最平最平幾多錢呀師兄?

咁大件事...我只係想要差唔多大細都唔得T___________T"
傷心到喊 ....咁最平最平幾多錢呀師兄? ...
lyc18499 發表於 2011-10-6 21:25

尼隻啦~一舊水都唔洗

DSCF3152 (Medium).JPG

DSCF3163 (Medium).JPG

DSCF3154 (Medium).JPG

DSCF3155 (Medium).JPG

DSCF3158 (Medium).JPG

DSCF3159 (Medium).JPG

DSCF3162 (Medium).JPG

落黃金行個圈應該見到

[quote]尼隻啦~一舊水都唔洗
太西利啦@@好今個星期我就出去買啦..非常感謝師兄

尼隻啦~一舊水都唔洗

落黃金行個圈應該見到 ...
UK-BBOY 發表於 2011-10-7 00:11

green led?awesome!