[純分享]又係SS著燈鼠~

隻M$ arc左鍵壞壞地, 早排去腦場試過覺得ok o既都係M950,g700,DA,R.A.T 7,Xai,
隻隻都4百幾5百起,自己買擁有一隻著燈mouse,咁就得DA同Sensei,DA蛇logo著燈係舊版,
又唔係好想,不過Sensei行貨見到個價已確定一定唔會用深水價買,不過好彩有合理價貨,
雖然仲係好貴,不過都係忍唔住~小弟第一次買gaming mouse(不過我唔打機)
有燈著有變色,手感又唔錯(個人覺得DA手感再o岩自己多d),但係我多手汗,用DA隻面會好恐怖~
M$ arc真係用壞手,換左Sensei真係舒服好多~

打bounce再bounce都係咁,比較似反個鼠面d色,唔係"令"黑mouse~

呢隻好野黎架,恭喜入手

C兄D相影得好靚,呢隻鼠影相好蝦人影

其實依加行貨平左幾多,做緊幾錢?

回復 2# mthfker

多謝~

回復 3# RX-8

係比較惡攪,我只係手揸canon sx-1is,一支外閃,兩張a4紙~
見佢著燈咁開心先影幾張,個反光面又曲面真係....

其實依加行貨平左幾多,做緊幾錢?
UK-BBOY 發表於 2011-10-8 03:23

行貨平左幾多? 有平過? USD89.99的sensei,
頭先黃日金地庫見到仲係HKD945(有隻Xai放o係度可以試揸一下個間)

行貨平左幾多? 有平過? USD89.99的sensei,
頭先黃日金地庫見到仲係HKD945(有隻Xai放o係度可以試揸一下個 ...
死海文書 發表於 2011-10-8 03:55

我誤會左~OK,THX師兄

WOW   又多隻SS

好似真係唔錯
或者等我隻DA打柴後都買隻^^