[魔鬼] DUCKY 9008S定BWU stealth

請問 唔知魔鬼度依家有冇得買BWU stealth呢?

同埋想問下 小弟我想玩茶軸 平時打機多

唔知DUCKY 9008S定BWU stealth好呢

希望CHING比D意見我 唔該

我用緊9008s  希望我冇講錯野

DUCKY 9008S :
有N-key,外形簡單,冇macro,多色揀

BWU stealth :
外形靚仔,不過好似冇N-key,有macro,BWU左面有排制,摸邊認位既人好易禁錯制,

我用緊9008s  希望我冇講錯野

DUCKY 9008S :
有N-key,外形簡單,冇macro,多色揀

BWU stealth :
外形靚仔, ...
ak8 發表於 2012-2-23 12:32

我check咗 stealth都有N-KEY

咁CHERRY軸 同 CHERRY MX軸 有咩分別?

9008S 用 CHERRY
STEALTH 用 MX CHERRY

THANKS

STEALTH 用 MX C ...
rookeryhk 發表於 2012-2-23 12:43

http://geekhack.org/showwiki.php ... oration+Switch+Wiki
唔知幫唔幫到你

STEALTH 用 MX C ...
rookeryhk 發表於 2012-2-23 12:43

DK9008S 都係用 Cherry MX
只不過現在大多數機械軸 Keyboard 都係用 MX 軸
所以多數人講 Cherry 軸的話﹐大多數都係講緊 Cherry MX

自己上魔鬼到試試最好 最重要係手感姐

上去魔鬼到試下先啦

請問 唔知魔鬼度依家有冇得買BWU stealth呢?

同埋想問下 小弟我想玩茶軸 平時打機多

唔知DUCKY 9008S定BW ...
rookeryhk 發表於 2012-2-23 12:21

Ching 識貨
我都係茶軸 fans  
如果論服務
我建議你去 sir 買 9008S

CHING
你地知唔知 sir度有冇BWU stealth呢?

因為我去SSP要個幾鍾 我唔想去到無貨

CHING
你地知唔知 sir度有冇BWU stealth呢?

因為我去SSP要個幾鍾 我唔想去到無貨 ...
rookeryhk 發表於 2012-2-23 13:52

我唔覺 有 BWU stealth
你最好 PM 問下啦