[它]再一次襲港

唔見左成年,今次代理再次搵佢返來啦,Roccat 有 3 樣 Product 比較出名

1. Kone+ 係 Kone 嘅 upgrade 版,之前團購果時已經好多人想要

2. Sense 如果大家有返咁上下 game 齡,又有返咁上下 game gear 齡
你地都會記得 1030 嘅年代,當時打 fps 唯一嘅 1 塊 mousepad
後來 steelseries 今別推出 icemat 同 3s,另外全球 80% gamer 由 plastic 轉用 galss steel 物料
果時呢 2 樣物料係 optical 上面嘅精準度連香港做 design 嘅朋友都認同架
後期由丹麥分司推出嘅 Qpad < cloth 上面有 Plastic 嘅 layer > 就成為而家 cloth pad 嘅第一代
sense 就係同 qpad 相同嘅做法
而佢嘅精準度其實係相當相當之唔錯,不過因為 Qpad 唔係主流,所以係香港唔係咁多人用
不過我係亞洲區都係 Qpad 薄有名氣嘅收藏家 xD

3. Kave : Kave 可以肯定係我用過咁多過 Headset 裡面,排名最好嘅第 2 位
第 1 位係 LTB AC-97 ,因為應該係全球最輕嘅 real 5.1 headset,不過 bass 就唔夠勁
Kave 比較重身,但係 Bass 就夠晒震撼,用起來果時會有震嘅感覺
我比較鐘意佢係 gaming 裡面嘅分層定位,呢樣野一定要自已本身係唔同 game 裡面練習而得返來架
好似以前我打 match 果時 , 係 1 d 暗位裡面聽對方有幾多人來,都係較佢嘅幫忙

正野

唔知價錢方面點呢

kone設計得幾好 kone+更彌補左蕊片上既不足
個人幾鍾意!

brother can u pm me the detail, pls ?
i can't wait anymore la , i am still founding the keybroad and headset,
pls help
thx   x1000

kave真係可以feel到成個震

唔見左成年,今次代理再次搵佢返來啦,Roccat 有 3 樣 Product 比較出名

1. Kone+ 係 Kone 嘅 upgrade 版 ...
99hk.biz 發表於 2012-2-25 20:38

好似幾正咁啵

好似幾正咁啵
kenkendee 發表於 2012-2-26 01:09

應該幾好

應該幾好
wonghoyat 發表於 2012-2-26 01:13

幾銀啊又-.-

kave真係可以feel到成個震
leonhh 發表於 2012-2-25 22:53

因為入面有冇 vibrator ,XD
不過我之前隻 kave 1年內死過2次/.\ 好彩有保養
1次死 USB 供電, 一次死咪.

btw 隻 hp 用黎睇戲真係好正XDXD