遲下想買番隻老鼠+老鼠墊. . .

打算比PC用,宜家果套就可能比MACBOOK用

宜家睇上了2隻牌子:雷蛇、SS,唔太鍾意羅技的設計. . .

雷蛇睇中左(曼巴眼鏡蛇)$9xx果隻
SS暫時唔知邊隻好?(唔知1K有咩選擇)

希望師兄比D意見,老鼠墊就要睇番買邊隻牌子既老鼠,就要番邊隻牌子既大面積墊. . .

老鼠要求:要有上/下頁鍵,最好有3200DPI. . .唔知SS有無得制調教DPI的制
老鼠墊要求:最緊要大面積(軟硬未諗好)

唔該曬

sensei

sensei + 4/9hd硬 or QCK軟
雷蛇我覺得麻麻

sensei + 4/9hd硬 or QCK軟
雷蛇我覺得麻麻
chung475 發表於 2012-4-10 00:58

軟準確D,硬係咪郁得快D?

軟準確D,硬係咪郁得快D?
tomtomtompk 發表於 2012-4-10 01:02

軟準唔準我唔清楚我只愛硬PAD
    但係我自己用緊 D3 XAI +4HD
推得好爽而且唔覺得唔準喎   

軟準唔準我唔清楚我只愛硬PAD
    但係我自己用緊 D3 XAI +4HD
推得好爽而且唔覺得唔準喎     ...
chung475 發表於 2012-4-10 01:06

因為我本身用緊大面積的軟墊,未試過硬墊. . .唔知效果如何. . .

因為我本身用緊大面積的軟墊,未試過硬墊. . .唔知效果如何. . .
tomtomtompk 發表於 2012-4-10 01:07

魔鬼度有得試
你上去試推下囉
我放MOUSE個位唔係咁平
所以冇諗過用軟PAD
而且用左半年幾都未"枇"口
我對4HD好滿意

魔鬼度有得試
你上去試推下囉
我放MOUSE個位唔係咁平
所以冇諗過用軟PAD
而且用左半年幾都未" ...
chung475 發表於 2012-4-10 01:11
我會選擇9HD?$

那XAI?$,魔鬼度有得賣?

請問SS最貴的老鼠是那隻?

我會選擇9HD?$

那XAI?$,魔鬼度有得賣?

請問SS最貴的那隻是?
tomtomtompk 發表於 2012-4-10 01:13

最貴應該係 SENSEI
支燈可以自己選顏色+鋁面
我買XAI係因為 DIABLO 3 XD
9HD我唔知幾錢我買4HD係2??  我唔記得鳥
魔鬼有賣SENSEI
但係 XAI就唔知佢仲有冇貨你PM佢問問吧  

最貴應該係 SENSEI
支燈可以自己選顏色+鋁面
我買XAI係因為 DIABLO 3 XD
9HD我唔知幾錢我買4HD係2?? ...
chung475 發表於 2012-4-10 01:18
呢隻正呀SENSEI唔知又要幾銀. . .

我會要紫色,最衰果陣隻9008S無紫色啦,想組織一台紫色組合嫁麻--