[開箱] RMB1XX Razer DA

其實咁普通都唔好意思話咩開箱 ,只係見有人提起tb上買<兩舊人仔DA唔知堅定流,米出過post俾大家参考下,自己用左幾年隻DA個coating變左痴立立頂唔順 ,原本想買隻SS但又無$,反正e+都唔打機optical都夠,上網睇下都係DA最平,唔想再要個隻coating啦就揾d光面ge,本來想要TF個幾款,不過全部299,而e隻乜鬼火線版特價平成舊水就係咁就買左,不過我今次唔係tb到買,而係另1間大型網購買,機打發票,重包郵(咁當然係寄國內啦)

2年保用

個面立立令

我以前ge係膠皮e+已經改左編織線

黑暗中的白光都幾刺眼

呢隻又唔同一般的RAZER DA
幾特別幾靚喎

依~E隻又幾型喎

其實咁普通都唔好意思話咩開箱 ,只係見有人提起tb上買
convac 發表於 18-6-2012 22:04

都有D衝動 但睇到話係Optical MOUSE已經不會考慮

都有D衝動 但睇到話係Optical MOUSE已經不會考慮
idevil 發表於 2012-6-18 22:15

個樣唔錯,但係內籠要考慮下

個樣唔錯,但係內籠要考慮下
wonghoyat 發表於 18-6-2012 22:17

咁快就睇到佢內籠??? 又去左邊度睇左佢的拆解文呀

咁快就睇到佢內籠??? 又去左邊度睇左佢的拆解文呀
idevil 發表於 2012-6-18 22:20

DA..........應該我估都係gum啦~參考下其他DA~~~

係米e+laser技術進步左好多?即係隻sensi真係咁正?不過太貴啦,幾年前我都用過xai,都唔係咁準,當時optical重好d,之後賣左俾fd,無幾耐壞埋添,俾佢小左一輪......

價錢超值!又唔會甩皮!

係米e+laser技術進步左好多?即係隻sensi真係咁正?不過太貴啦,幾年前我都用過xai,都唔係咁準,當時optical重 ...
convac 發表於 2012-6-18 22:41

係sensei,點解咁多人打錯做sensi=_=