點解青軸要藍光呀T.T

點解呀,點解唔係紅光唔係紫光呀

紅軸跟紫光、青軸跟藍光、茶軸跟黃光、黑軸跟綠光

我全部都無興趣,龍年我自己寧願等普通版~

我全部都無興趣,龍年我自己寧願等普通版~
wonghoyat 發表於 2012-6-19 21:02
你無興趣,但我好有興趣

各人有各人喜愛. . .龍年真係幾靚

99團購同魔鬼差不多同價,都係等7月魔鬼,到時鍵盤有咩事都 ...
tomtomtompk 發表於 19-6-2012 20:52

你地有無訂呀??? 99出無保障咩???

你地有無訂呀???
idevil 發表於 2012-6-19 21:05

無,魔鬼話佢到時有百幾隻,唔洗驚無

但係點解青軸一定要藍光呀不過都算,我都只殺

99團購同魔鬼差不多同價,都係等7月魔鬼,到時鍵盤有咩事都 ...
tomtomtompk 發表於 19-6-2012 20:52

有D無寫咩色背光的 咁即係會比咩色背光架???

龍年特別版同9008S 差唔多價 9008S今次無運行啦
99團購有9折喎 而且行保唔係好D咩???

你地有無訂呀??? 99出無保障咩???
idevil 發表於 2012-6-19 21:05

99sir唔係太熟,如果個鍵盤壞左又唔知點搵佢整,都係等魔鬼. . .

有D無寫咩色背光的 咁即係會比咩色背光架???
idevil 發表於 2012-6-19 21:08

好似已經限定咩光跟咩軸了T.T,紅軸跟紫光、青軸跟藍光、茶軸跟黃光、黑軸跟綠光

無寫咁我又唔知波= ="

龍年特別版同9008S 差唔多價 9008S今次無運行啦
99團購有9折喎 而且行保唔係好D咩??? ...
idevil 發表於 2012-6-19 21:34

師兄你打算買咩軸?

我打算買青軸. . .