[開箱] EVA手托

前排見到有師兄講起tb有隻手托,於是我就去睇一下
原來有D都OK喎,正打算叫師兄幫下手,點知人算不如天算,被老媽子拉左我返大陸.
咁無計啦,為有自己黎啦...
前日發貨,今日送到,都算OK...
包裝幾有趣,竟然印左店的名
/img]
開出黎:入面就係E兩條野同一D海棉

我自己就選左紅色,eva公仔
實物都ok,顏色都算正常,無偏粉紅

依家人在大陸,d野全唔係身邊,唔post了

(題外話..點解中國連EPC都封....一時得一時唔得...要上EPC要撞彩(VPN用哂流量)...)

師兄你都入左set 我都入多左兩對 係高低兩層的......係山寨filco得蒞十分唔錯的手托

師兄你都入左set 我都入多左兩對 係高低兩層的......係山寨filco得蒞十分唔錯的手托 ...
惡魔城城主 發表於 2012-7-27 13:37

高低兩層?唔明...姐係其中一個(MOUSE/KB)PAD會高D?
你要左FILCO啊我自己要左E隻,貪佢個公仔幾好睇

細果條用黎當老鼠手托都OK?

細果條用黎當老鼠手托都OK?
tommykwan222 發表於 2012-7-27 13:59

果條本身好似就係FOR MOUSE....

50RMB ?
Nothing 發表於 2012-7-27 14:10

>50RMB

>50RMB
samlcy1997 發表於 2012-7-27 14:14

即係幾多
貴過60RMB就唔會考慮呢條

高低兩層?唔明...姐係其中一個(MOUSE/KB)PAD會高D?
你要左FILCO啊我自己要左E隻,貪佢個 ...
samlcy1997 發表於 27-7-2012 13:41

唔係...有單層同雙層既, 高低兩層就係同原裝filco一模一樣果隻 只係原裝只有黑色, 山寨就幾隻色 同可以任揀logo...

係啊..我扮番我隻filco就要個filco logo, 不過mouse果邊就唔要logo囉

唔係...有單層同雙層既, 高低兩層就係同原裝filco一模一樣果隻 只係原裝只有黑色, 山寨就幾隻色 同可以任 ...
惡魔城城主 發表於 2012-7-27 14:37

哦,原來係咁,又學多D野.THX