見到散貨場平賣GP recyko+電芯

早幾日買咗四粒AA電(1300mAh)連叉機,35蚊,唔知抵唔抵玩。另外仲見到39蚊兩粒AA電(黑色外皮)連叉機。

35蚊四粒AA連叉機

當然係抵到無朋友

但係GP以我既印像係流到不得了...

去電快又易漏液

不過呢款MODEL既電就未用過

所以係咪仲好似以前咁差就唔敢包

我岩岩星期二去過唔見有, 擺咩位置?

價錢平左, 但就變成1300mah.
以前買過兩排Recyko+ 2000mah, 4粒要$49, 2粒就$29.

我岩岩星期二去過唔見有, 擺咩位置?
edenli 發表於 2018-2-16 00:58

最入面擺住好多叉電線嗰個舖位嘅架上面有。

35蚊四粒AA連叉機

當然係抵到無朋友

但係GP以我既印像係流到不得了...

去電快又易漏液

不過呢款MODEL既 ...
-13- 發表於 2018-2-15 22:30

聽講recyko好啲,所以搏一搏。

價錢平左, 但就變成1300mah.
以前買過兩排Recyko+ 2000mah, 4粒要$49, 2粒就$29.
finepix 發表於 2018-2-16 01:18

當時嫌佢包裝樣衰同埋好少用得著AA電,所以冇買到。
    其實我比較想買AAA充電池,因為家中電器主要都係用佢,執啲平貨備用啱曬。

早幾日買咗四粒AA電(1300mAh)連叉機,35蚊,唔知抵唔抵玩。另外仲見到39蚊兩粒AA電(黑色外皮)連叉機。 ...
hk133 發表於 2018-2-15 22:09

請問間店有冇長 HDMI 2.0 cable (10呎) +CAT7 長線賣?

AAA我如果買唔到eneloop白電

寧願買宜家既啡電-.-

暫時宜家電用落覺得幾好

GP以我既印像係流到不得了...
去電快又易漏液

想支持香港生產

金山電池國際有限公司主要從事發展、產製及銷售電池及電池相關產品。自金山工業集團成立金山電池以來,金山電池已迅速發展為全球一次性電池及充電池主要生産商之一,及中國最大的消費類電池生產商之一。金山電池致力提供廣泛系列的電池産品,供應給電子設備生産商和主要電池公司,並以「GP」品牌在零售市場銷售。

金山電池的生產設施分別設於新加坡、香港、中國、台灣、越南及馬來西亞,銷售辦事處遍佈亞洲、歐洲和北美洲。集團目前於世界各地共聘用員工約5,600人,佔地總面積約281,000平方米